Αμάλθεια Πόρος - Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπείων

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αμάλθεια Πόρος - Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπείων
Αμάλθεια Πόρος - Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπείων
Αμάλθεια Πόρος - Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπείων

ΑΜΑΛΘΕΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών Αμάλθεια βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό του Πόρου, σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, φτιαγμένο με αγάπη για να σας προσφέρει χαλάρωση, και να σας ταξιδέψει πίσω στην αρχαία Ελλάδα.

Η ιδιοκτήτρια του χώρου Κωνσταντίνα Βλάχου, έχοντας αγάπη για τον Ελληνικό πολιτισμό μελέτησε τα κείμενα του Ιπποκράτη που ήταν ο μεγάλος δάσκαλος της ιατρικής και εκπαιδεύτηκε στην αρχαία Ελληνική μάλαξη.

Έχει πολυετή παρουσία στο χώρο της αισθητικής από το 1996. Δασκάλα χάθα γιόγκα, γιόγκα για παιδιά και γιόγκα γέλιου από το 2009. Ταυτόχρονα ξεδιπλώθηκε σε ένα εσωτερικό ταξίδι αναζήτησης που την οδήγησε στον μεγάλο δάσκαλο USUI και πήρε το Master teacher reiki. Μέσα από αυτό το μονοπάτι γνώρισε τους διαλογισμούς του OSHO με κίνηση και ήχο.

Εκπαιδεύτηκε σε συστήματα παραδοσιακών τεχνών και μάλαξης, Spa Therapies, Spa Manager, ηχομασάζ, αρωματοθεραπεία, Pranic Healing, Σαμάνικη θεραπεία.

Έκτοτε ταξίδεψε σε χώρες ακολουθώντας τα ίχνη του εαυτού της, γνωρίζοντας ταυτόχρονα σημαντικούς δασκάλους, συμπληρώνοντας 26ετή εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση στην αιώνια μάθηση.


Ο χώρος μας σας προτείνει θεραπείες με βιολογικά προϊόντα, λάδια και αιθέρια έλαια, ειδικά σχεδιασμένες για τις σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου. Αφεθείτε με εμπιστοσύνη και απολαύστε την πληρότητα...

Image

ΜΑΣΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Αρχαία ελληνική μάλαξη, Αμάλθεια μασάζ, Siyanda μασάζ, Μασάζ με χειροποίητο ζεστό κερί, Ηχομασάζ...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Image

ΜΑΣΑΖ - ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Rejuvance μασάζ, Guasha μασάζ, Μασάζ με κρυστάλλους, Μασάζ με βεντούζες, Λεμφικό μασάζ...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Image

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Νιώστε πλήρη αρμονία με το ολιστικό όραμα της ευεξίας και απολαύστε τα ειδικά σχεδιασμένα πακέτα θεραπειών για το σώμα και το πρόσωπο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ